Heeft u een kortingscode?
 

Heeft u een
kortingscode?

Vul hier uw code in

verzenden X

Schrijf in op onze
preventienieuwsbrief

inschrijven
Dit Privacybeleid beschrijft op welke manier 24+ NV ("wij" / "ons") omgaat met jouw persoonsgegevens. 

1 Doeleinden en soorten gegevens

Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens over jou, en gebruiken die gegevens voor de hierna aangegeven doeleinden:

  • Inhoud van bestellingen en contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer, emailadres) om jouw bestelling te verwerken en je op de hoogte te houden van de voortgang van jouw bestelling, alsook om je te contacteren in de context van de dienst na verkoop. Indien je daarvoor toestemming hebt gegeven, gebruiken we jouw contactgevens ook om je persoonlijk te contacteren met nieuwsbrieven of promoties van Moeders Preventiewinkel, en informatie, reclame of voorstellen van KBC Bank en KBC Verzekeringen. Je kan je toestemming hiervoor echter op elk moment intrekken door ons te contacteren.
  • Technische gegevens (type browser en computer, IP-adres) om deze website te optimaliseren voor jouw browser en computer, alsook om statistische overzichten te krijgen van onze klanten. 
  • Cookies, zoals hieronder beschreven in artikel 2. 
Al de bovenvermelde gegevens kunnen ook verwerkt worden voor het opstellen van statistieken, alsook voor doeleinden van fraudebestrijding. 

2 Cookies

Deze website gebruikt cookies — kleine bestanden die door uw browser worden opgeslagen op vraag van deze website – voor de volgende doeleinden:

Meer informatie over cookies en hoe u ze, naargelang van het gebruikte type van browser, kunt verwijderen, vindt u op de website www.allaboutcookies.org.

3 Betrokken partijen

24+ NV is gevestigd te Roderveldlaan 4, 2600 Berchem, met ondernemingsnummer BE 895.810.836. Wij zijn een joint venture van de KBC groep en VAB.
24+ NV baat deze website uit ten behoeve van KBC Verzekeringen NV. Door een bestelling te plaatsen, ga je ermee akkoord dat we de hogervermelde persoonsgegevens  (met uitzondering van cookies) kunnen overmaken aan de KBC groep – waarvan KBC Verzekeringen NV deel uitmaakt – om de KBC groep toe te laten inzicht te krijgen in de klanten die gebruik maken van deze website. Jouw persoonsgegevens zullen echter nooit een impact hebben op bestaande of toekomstige (verzekerings)contracten tussen jou en de KBC groep. 
De inhoud van bestellingen en jouw contactgegevens kunnen daarnaast ook worden overgemaakt aan leveranciers die een deel van jouw bestelling zouden uitvoeren. Het is deze leveranciers contractueel echter strikt verboden om jouw gegevens voor andere doeleinden te gebruiken. 
Tenzij in geval van fraude of ter behartiging van claims of verzoeken van overheden, zullen jouw persoonsgegevens niet aan andere partijen worden overgemaakt. 

4 Inzage- en correctierecht

Conform de Belgische privacywetgeving, geven we je het recht om kosteloos een overzicht te krijgen van de persoonsgegevens die we over jou verzamelen, alsook om (waar relevant) foutieve gegevens te corrigeren. Om deze rechten uit te oefenen, dien je ons te contacteren